Kommende Aktiviteter

There are no up-coming events
Logg inn

Logg inn på din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk Meg

"Gladere Barn" i Kongsvinger har forespurt om vi kan bli med å kjøre ved høstmarken i år også. 

Gladere Barn Kongsvinger har stand med aktiviteter for barn med bla. klatrevegg. Vi stiller ned våre maskiner og kjører en kort runde med de besøkende som måtte ønske dette.
Høst marken faller på helgen 22-23-24 September.

Har du lyst / mulighet til å bidra for å glede barn og ungdom i Kongsvinger? 
Vi er glade for alle som bidrar, her er det ingen krav til klubbtilhørighet etc. 
Men det er viktig at du melder deg på via skjemaet HER!, slik at vi vet hvor mange som kommer.
 

Lørdag 29/7-2017 er det oppmøte på Austmarka klokken 10:00 med felles kjøring fra Raudfjellet (Raudfjellvegen 100, 2224 Austmarka) til sandtaket på Matrand hvor det blir kjøring og mat. Husk å ta med drikke selv.
Mer info om sommertreffet her: http://www.atvklubb.no/index.php/component/eventbooking/treff-og-turer/32-sommertreff-2017?Itemid=768

 

Sommertreff 27-30 Juli 2017

 

Sett av helgen 27-30 Juli 2017 til årets sommertreff på Austmarka!

Les mer og registrer deg HER!

Glemt å melde deg på til 1.Mai-Tur?

Her finner du informasjon og påmelding :)
Det er åpen registrering, så ingen krav til medlemskap for å bli med på tur!
Men det er viktig for oss at du melder deg på, slik at vi kan beregne hvor mye pølser som skal med :)

http://www.atvklubb.no/index.php/treff-megameny/kalender/treff-og-turer/28-1-mai-tur

Vi vil på turen også få mulighet til å se på noen av de nye 
kjøreområdene som det planlegges treff i ila. sommeren :)

 

 

Hei folkens.

Endelig er det klart for neste års happening. DK tur 2017!!

Som mange vet er turen flyttet 1 uke fram. Datoen vil være 07.06 – 11.06.2017 book det inn i kalenderen og få gjort alt  nå som må til for å bli med.

Som alltid er det bestilt godt vær med masse god mat og drikke. Godt humør tar vi med på turen

 

Påmelding funner du her: http://www.atvklubb.no/index.php/treff-megameny/kalender/treff-og-turer/18-dk-2017-7-11-juni-2017

eller under events til høyre på siden.

"Gladere Barn" i Kongsvinger har etter suksessen ved vårmarken i Kongsvinger, forespurt om vi kan bli med å kjøre ved høstmarken også. 
Se også facebook: https://www.facebook.com/events/1787434711507983/

Gladere Barn Kongsvinger har stand med aktiviteter for barn med bla. klatrevegg. Vi stiller ned våre maskiner og kjører en kort runde med de besøkende som måtte ønske dette.

Høst marken faller på helgen 23-24-25 September.

 

Klikk på bilde for mer info.

 

Årets Danmarkstur er nå over, en tur som for mange om ikke alle kan føres inn i klubbens historie som den beste så langt. Det har vært noen fantastiske dager med en utrolig herlig gjeng, god mat og masse flott vær.
Vi endte opp med 22 personer, noe som er en helt perfekt størrelse på gruppen for en slik tur, 13 Utv'r og 1 Atv pluss 3 Atv'r som ble brukt litt nå og da.

World ATV Challenge, flat edition 2016 er justert tilbake til original stil siden det passer med antallet deltakere på DK-turen.

Det blir som vanlig utført villedende veiledning og veiledende villedning i forkant av øvelsene.

Det blir høye tekniske krav til deltagerne fordelt på 4 spennende øvelser som de plutselig får beskjed om å delta i nede på stranden. Det er også stor mulighet for at det dukker opp utfordringer utenom dette!

Til dere som ikke har deltatt tidligere år og til dere som kanskje prøver å overse WACledelsen: WAC utføres i et demokratisk diktatur, det vil si at dere har lov å ha deres mening MEN WAC Chief refferee sitt ord er det eneste som gjelder!!

Klaging på poeng etter utført øvelse, ufin oppførsel under øvelsen og trakkasering av WACledelsen eller konkurrerende deltagere medfører poengtap og ved behov nedgraving i sanden til en har lært å oppføre seg!!!!

Plusspoeng kan oppnås ved å finne smutthull i utfordringsbeskrivelsen og ved imponerende men trygg utførelse av øvelsen. Ved regelbrudd kan en bli trukket poeng..

Det er lov å skryte av WAC sjefen og å prøve å smiske seg til ekstrapoeng, men det hjelper dere dessverre ingenting..

Det er kort tid igjen til turen og WACledelsen ønsker hjelp av turdeltakere eller andre ØAK-medlemmer til å skaffe til veie noen sponsorpremier til deltakerne. Alle sponsorer vil bli oppsumert på klubbsiden og ØAK siden på facebook, på deltakernes diplomer og i filmer som klubben legger ut etter turen.

Gi meg beskjed med sms til 41024704, mail til gautep77@hotmail eller pm på facebook. Jeg trenger firmanavn, kontaktperson og mailadresse så jeg kan sende ut et infoskjema om WAC. Videre kommunikasjon vil jeg eller eller sponsorfinner stå for. Alle premieutleveringer må godkjennes av meg for det er utenforstående som tidligere har prøvd å snike seg til gratis utstyr ved å bruke klubbens navn.

 

Treningshint Øvelsesnummer1: Frem og tilbake er greit å klare, men hit og dit gir uhell bare.....

Lykke til med utførelse og forhåndstrening for øvelsen!

 

Med vennlig hilsen WAC-chief refferree, Gaute Pedersen.

En veitur som krysser frem og tilbake mellom grus og asfaltert landevei fra Sarpsborg og nordover langs østsiden av Glomma, for så å trekke et lite hakk østover før det går sørover igjen.

Klubben dekker grillmat, drikke må medbringes etter eget ønske. Avreiseplassen er Rema 1000, Iseveien 8, 1738 Borgenhaugen, jeg er på plassen fra klokken 11, avreise klokken 12. den 24 Mars, skjærtorsdag...

Dere som ikke melder dere på via facebook kan godt sende meg en bekreftelse på sms til tlf: 41024704 innen 20.3 grunnet innkjøp av mat.

Godt vær er bestilt så jeg håper mange får mulighet til å bli med på tur!!!

Vi har 31 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Go to top